Ferielejligheder i Wien

Ferielejligheder i Wien

Wien - Europas uopdagede metropol – har noget at byde på for enhver smag. Bo i en privat ferielejlighed i Wien, og oplev byen på en anderledes måde. Foruden de mere velkendte turistattraktioner har Wien meget mere at byde på, og en fantastisk måde at opleve de mere ”uopdagede” seværdigheder, er ved at leje en privat ferielejlighed i Wien.

Når du lejer en privat ferielejlighed i Wien, så foregår det således, at en lokal udlejer sin private lejlighed til dig som turist. Således får du en unik mulighed for at bo og opleve Wien som lokalbefolkningen selv oplever denne skønne by.

Bo lokalt – i en privat ferielejlighed i Wien

Når du indkvarterer dig i en privat ferielejlighed, giver det mange fordele, som man ellers ikke finder når man eksempelvis bor på et hotel. Mange af de private ferielejligheder vi formidler, er placeret på unikke adresser, ikke kun i centrum, men ligeledes i nogle af Wiens mindre turistplagede områder. Vælger du én af disse lejligheder, giver det dig en unik mulighed for at bo side om side med lokalbefolkningen, og opleve Wien, som indbyggerne selv oplever den skønne storby.

Billige private ferielejligheder

Blandt de mange fordele ved at bo i en privat ferielejlighed når du er på ferie, er blandt andet prisen. Blandt de ca. 150 private ferielejligheder i Wien, som vi formidler, finder man både eksklusive og luksuriøse lejligheder, men ønsker man i stedet at bo i lidt mere ydmyge omgivelser, er en privat ferielejlighed om noget et nærmest perfekt valg. Du kan finde lejligheder, hvor prisen er på samme niveau, eller oven i købet billigere, end en overnatning på vandrehjem. I forhold til hoteller, kan prisen på en overnatning i en privat ferielejlighed i Wien, være op til 50 % billige pr. person, og herudover er der ofte langt mere plads end på et hotelværelse.

Alt i alt er der altså en masse fordele ved at bo i en privat ferielejlighed, hvor beliggenhed, pris, rummelighed samt alt det ekstra udstyr man råder over under sit ferieophold, er med til at give dig en unik ferie.

”Rejs Globalt – Bo Lokalt”

 

 

Posted in Wien and tagged , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *