Hvordan får man det bedst mulige ud af sin ferie i Malaga? Her hos Booklejlighed.dk mener vi at Malaga skal opleves med et lokalt udgangspunkt, hvor det varmt anbefales at bo i en privat ferielejlighed i Malaga.

Saml vennerne og/eller familien på ét sted, i en ægte og charmerende andalusisk lejlighed midt i Malaga. Malaga er til en hver tid et besøg værd, og har ikke en afkrog, som ikke bør udforskes. Malaga har en lang række interessante museums, barer, restauranter, teatre og meget meget mere. Denne andalusiske by er et vidunder, som har det bedste fra både ældre og moderne tid, hvilket kommer til udtryk ved den smukke kontrast mellem den gamle og moderne arkitektur.

Malaga er perfekt tempereret med sit subtropiske klima, der gør vintrene korte, og til det perfekte sted at rejse til i efterårsferien, hvor temperaturen er som en usædvanlig god dansk sommer.

Denne indkvarteringsform skaber nærvær, ro og større rummelighed. På samme tid er dine naboer lokale og ikke andre turister, hvilket bidrager til en mere autentisk fornemmelse for sjælen i denne fantastiske by.

Lej en privat ferielejlighed i Malaga

Vi formidler over 180 private lejligheder i Malaga. Lejlighederne er af høj kvalitet, og er fuldt udstyret. Desuden er lejlighederne i Malaga anvendelige til både enkeltpersoner, grupper, familier og forretningsfolk.

Lejlighederne er anvendelig til mange formål, der er både små, mellemstore og store lejligheder i forskellige prisklasser. Men fælles for størstedelen af dem, er at de er et langt billigere og et bedre alternativ til hoteller. Man får mere plads, udstyr og bedre placeringer i ro og fred. Man betaler simpelthen mindre og får på samme tid mere for pengene.

Desuden er lejlighederne placeret centralt og tæt på offentlige transportmidler og seværdigheder.

Læs mere om hvordan det er at bo i en privat ferielejlighed på din ferie

Billige private ferielejligheder i Malaga

Lejlighederne i Malaga er billige, hvilket betyder at priserne per person kan være på niveau med priserne for overnatning på vandrehjem, eller endda under. I forhold til hoteller, kan lejlighederne vi formidler i Malaga være op til 50% billigere per person. Dette afhænger naturligvis af hvilken type lejlighed man vælger.

Vi formidler mange forskellige typer af lejligheder. Det vil sige at man har mulighed for at bo som en velhavende lokal  i et fint kvarter, som en ganske almindelig lokal eller i en mere beskeden lejlighed. Der er lejligheder i Malaga for en hver smag.

Der er plantegninger og billeder af alle de private ferielejligheder i Malaga, som vi formidler. For mere herom, se udvalget af privater ferielejligheder i Malaga. Du kan også nemt og hurtigt finde frem til en lejlighed og booke den online via vores bookingboks.

 "Rejs Globalt - Bo lokalt"

Posted in Malaga and tagged , , .

One Comment

  1. Super billige ferielejligheder i Malaga. Det er virkelig et godt alternativ til hoteller, og er overrasket over hvor billige lejlighederne er.

Comments are closed.