Privat ferielejlighed

Fordele ved private ferielejligheder

Foruden de åbenlyse fordele, såsom dét at bo lokalt, hvor naboerne ikke er andre turister, er der en lang række andre fordele ved at booke en privat ferielejlighed.

Fordele ved at bo i en privat ferielejlighed

privat ferielejlighedMere plads og udstyr

Ved at booke en privat ferielejlighed, vil man ofte få langt mere plads i forhold til hoteller eller vandrehjem. Desuden er der køkken i lejlighederne og dertil hørende udstyr.  Således har man i det mindste muligheden for at kokkerere selv, og spare lidt penge. Ofte kan lejlighederne også være udstyret med vaskemaskine og tørretumbler.

privat ferielejlighedOp til 50% billigere end hotel

Booklejlighed.dk formidler lejligheder i alle prisklasser, således at man selv kan vælge om man vil bo som en stenrig russer, eller som en gennemsnitlig spanier. Indkvarteringsformen er generelt billigere end at bo på hotel, og mange af lejlighederne kan bookes helt ned til priser på vandrehjemsniveau.

Der er i særdeleshed mange penge at spare hvis man er nogle stykker om at dele lejligheden. Priserne per person er op til 50 % billigere end hoteller.

privat ferielejlighedDet er sikkert og nemt

De private udlejere er registreret i en database hos vores samarbejdspartner, og de har alle en naturlig interesse i at udlejningen forløber problemfrit. Efter aftale overdrages nøglen foran den pågældende lejlighed, og du kan da bo trygt og sikkert i et andet hjem ude.

privat ferielejlighedLokale naboer

I mange byer, er de lokale vant til mange turister, og det kan være et irritationsmoment  for nogle. Således kan man desværre risikere at de lokale ikke fremstår særskilt imødekommende. Men ved at indkvartere sig iblandt de lokale, sender man et positivt signal til de lokale om engagement ift. dem og deres by.

Det kan betyde, at man vil opleve nogle mere imødekommende lokale naboer, og hvis man er heldig, har de en række gode tips og anbefalinger. Det kan være guld værd med tips fra nogen, som har et indgående lokalkendskab.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *