Book en privat lejlighed i Paris, kom tæt på begivenhederne, og bo som en lokal. Mange af lejlighederne ligger centralt i Paris, og du får herved et godt afsæt til at udforske Paris. Du vil være tæt på de offentlige transportmidler, og have let adgang til de største attraktioner.

Paris har en lang række prominente seværdigheder, faktisk så mange, at det kan virke uoverskueligt. Men ved at bo som en lokal i en charmererende lejlighed i Paris, hvor naboerne er lokale og ikke andre turister, kan du være heldig at få gode råd og vejledninger af naboerne.

Desuden kan du ved at indkvartere dig i en privat lejlighed i Paris på din ferie, samle familien eller vennerne ét sted, og under mere hyggelige og personlige forhold.

Hvorfor ikke droppe hotellet, prøve noget nyt og opleve mere for færre penge? Hvis du ønsker at se nærmere på udvalget kan du her se detaljer om de charmerende og billige lejligheder i Paris.

Lejlighederne i Paris til ferie

Vi formidler over 400 private lejligheder i Paris. Lejlighederne er af høj kvalitet, og er fuldt udstyret. Desuden er lejlighederne i Paris anvendelige til både enkeltpersoner, grupper, familier og forretningsfolk.

Lejlighederne i Paris, er nøje udvalgt, hvorfor mange af dem ligger på de bedste placeringer, og er af rigtig høj kvalitet.

Du kan se billeder af lejlighederne, læse om andre brugers oplevelser med lejlighederne, se plantegning af alle lejlighederne samt hvad de indeholder af ekstra udstyr. For mere herom se ferielejlighederne i Paris.

 

Billige lejligheder i Paris

Lejlighederne i Paris er billige, da priserne per person kan være helt ned i samme prisleje som indkvartering på vandrehjem, eller under. I forhold til hoteller, kan lejlighederne i Paris være op til 50% billigere per person. Dette afhænger dog af hvilken type lejlighed man vælger, og hvor mange personer man er afsted.

Men ferielejlighederne i Paris er ikke alene billige på baggrund af priserne. Lejlighederne er også billige på grund af den relative rummelighed, placering, udstyr og kvalitet.

Udover den særlige oplevelse at bo som en lokal i en charmerende og mere personlig ferielejlighed, får man altså også mere for pengene, og til en billigere pris end de fleste alternativer.

For at se de billige lejligheder i Paris til din ferie, kan du her tjekke priserne og se lejlighederne.

Du kan også søge på andre destinationer via vores bookingboks, hvor du finder over 300 rejsemål. Det er nemt, hurtigt og sikkert at booke din ferielejlighed online.

Øvrig information om Paris og transport i Paris

Hvis du ønsker information om seværdighederne i Paris og gode rejsetips hertil, kan vi varmt anbefale at du ser nærmere på disse rejsetips om Paris.

Det kan virke uoverskueligt at komme rundt i Paris, da der er en lang række muligheder herfor, og byens størrelse taget i betragning. Men her kan du se detaljerne om transport i Paris.

Posted in Paris and tagged , .